top of page

STÚDIÓS, FILMES ÉS TELEVÍZIÓS MUNKÁK

Hogyan készülnek a filmzenék? Ki játssza fel őket? A tévében élőben megy minden? Minek kell a karmester? :) Alább mutatok pár belsős képet a filmzenei és tévés felvételekről.

MATTHEW FERRARO-VAL ÉS A HSO ZENEKARRAL

Matthew Ferraro, Krisztián Balassa and the HSO in Budapest

2023 Május 4.

A Hobbit trilógia, a Különvélemény, a Hihetetlen család és sok más film zeneszerzőjével, Matthew Ferraro-val és a HSO Zenekarral dolgoztunk együtt a Pannónia Stúdióban.

AZ ALMAFA VIRÁGA DÍSZBEMUTATÓJA AZ URÁNIA FILMSZÍNHÁZBAN

The "Almafa virága" cast in Budapest at the movie's premiere

2023 Február 8.

Az almafa virága volt az első film, amelyben didalógíróként közreműködtem. A kép a film díszbemutatója után készült és az alkotók láthatók rajta.

A DAL CÍMŰ TEHETSÉGKUTATÓ MŰSOR PRÓBAFELVÉTELE

2023 Április 29.

A képen Szebényi Dani és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara látható a DAL című műsor díszletei között. Itt épp leálltunk valamiért, úgyhogy gyorsan lőttem egy képet.

A CSONGOR ÉS TÜNDE ANIMÁCIÓS FILM ALKOTÓI STÁBJA

the team of Csongor és Tünde in 2020

2020 Cinemon Stúdió

Készült egy csapatfotó a munka megkezdésekor. Balról jobbra haladva: Balassa Krisztián (forgatókönyv) Henrik Irén (Dargay Attila özvegye) Temple Réka (producer) Holló Kriszta (gyártásvezető) Hernádi Edit (animátor) Pálfi Zsolt (rendező) Máli Csaba (rendező) Váczi Román (háttérrajzoló)

KÉSZÜL A PÁPALÁTOGATÁS HIVATALOS DALA

2023 március

Felvettük a zenei anyagot a Pannónia Stúdióban az Inspired Symphony Orchestra-val és utána a videóklipben szerencsére már nem volt szükség karmesterre.

KÉSZÜL A LOVE, GUILT AND CHRISTMAS CÍMŰ FILM!

2023 Április

Hollandiában tartottunk workshopot a következő romkom fejlesztéséhez. A képen jómagam mellett Farkas József (producer) Bányai Gábor (kreatív producer) Tompa Tímea (producer) Kara van Gelder (író) látható.

bottom of page