top of page

STÚDIÓS, FILMES ÉS TELEVÍZIÓS MUNKÁK

Hogyan készülnek a filmzenék? Ki játssza fel őket? A tévében élőben megy minden? Minek kell a karmester? :) Alább mutatok pár belsős képet a filmzenei és tévés felvételekről.

MATTHEW FERRARO-VAL ÉS A HSO ZENEKARRAL

IMG_3243.jpeg

2023 Május 4.

A Hobbit trilógia, a Különvélemény, a Hihetetlen család és sok más film zeneszerzőjével, Matthew Ferraro-val és a HSO Zenekarral dolgoztunk együtt a Pannónia Stúdióban.

AZ ALMAFA VIRÁGA DÍSZBEMUTATÓJA AZ URÁNIA FILMSZÍNHÁZBAN

IMG_2596.JPG

2023 Február 8.

Az almafa virága volt az első film, amelyben didalógíróként közreműködtem. A kép a film díszbemutatója után készült és az alkotók láthatók rajta.

A DAL CÍMŰ TEHETSÉGKUTATÓ MŰSOR PRÓBAFELVÉTELE

IMG_3159.jpeg

2023 Április 29.

A képen Szebényi Dani és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara látható a DAL című műsor díszletei között. Itt épp leálltunk valamiért, úgyhogy gyorsan lőttem egy képet.

A CSONGOR ÉS TÜNDE ANIMÁCIÓS FILM ALKOTÓI STÁBJA

image1.jpeg

2020 Cinemon Stúdió

Készült egy csapatfotó a munka megkezdésekor. Balról jobbra haladva: Balassa Krisztián (forgatókönyv) Henrik Irén (Dargay Attila özvegye) Temple Réka (producer) Holló Kriszta (gyártásvezető) Hernádi Edit (animátor) Pálfi Zsolt (rendező) Máli Csaba (rendező) Váczi Román (háttérrajzoló)

KÉSZÜL A PÁPALÁTOGATÁS HIVATALOS DALA

IMG_2870.jpeg

2023 március

Felvettük a zenei anyagot a Pannónia Stúdióban az Inspired Symphony Orchestra-val és utána a videóklipben szerencsére már nem volt szükség karmesterre.

KÉSZÜL A LOVE, GUILT AND CHRISTMAS CÍMŰ FILM!

holland_ebéd2.jpg

2023 Április

Hollandiában tartottunk workshopot a következő romkom fejlesztéséhez. A képen jómagam mellett Farkas József (producer) Bányai Gábor (kreatív producer) Tompa Tímea (producer) Kara van Gelder (író) látható.

bottom of page